VischKwaliteit is belangrijk al dan niet van levensbelang. Met veel producten kun je nog wel eens wat wegmoffelen. Er is echter één ding wat kraakvers moet zijn. Nou ja meerdere dingen namelijk alles uit de zee. Ben je ooit ziek geweest vergeet je dit nooit meer en ben je failliet gegaan omdat mensen ziek zijn geworden door jouw eten en er niemand meer terugkwam blijft dit je ook vrij lang achtervolgen.

Wat een zegen is het dan dat er een plek is in je stad, waar je ongestoord kunt genieten van alles wat in de zee te vinden is, zonder je druk te maken of je het einde van de dag nog haalt.

Lunch bij Visch mag gezien worden als vakantie. Een grote koeler buiten met witte wijn zoals je het bij die fijne Mediterraanse restaurantjes ziet en even wachten met een glas wijn voor je plekje op het terras. Op de kaart: krab, kibbeling, mosselen... Voor mij is het niet moeilijk kiezen. Fruits de Mer s’il vous plait!


Nou en die kregen we! Kraakvers, gedrappeerd op lamsoortjes alsof ze aangespoeld zijn op je bord. Oesters, kreeft, coquilles, mosselen etc. etc. Voeg daar nog aan toe dat er een fijn team rondloopt, dat je precies kan vertellen wat je aan het eten bent en niet vergeet je witte wijn bij te schenken.

Had ik zal gezegd dat we buiten zaten, in de zon?

Vis? Visch.


Contact

Lynn Witlox

Oranje Nassaulaan 19c 's-Hertogenbosch

lynnwitlox@gmail.com

0633180152