Bon Boer


Ben Bruurs & Brandt & Levie

Bonnes Adresses zijn voor mij niet alleen fancy traiteurs en hippe resto’s maar ook Brabantse boeren die topproducten maken. In mijn blogs Bon Boer geef ik deze boeren en de bedrijven die met hun producten werken een podium. Zo hoop ik meer consumenten (zoals jij) te laten zien waar je topproducten van het Brabantse land gemakkelijk kunt kopen. Food Up! Brabant deelt deze missie. Je vindt deze blogs dan ook terug op hun site!


In mijn eerste Bon Boer wil ik een van de meest prachtige eetbare dieren op aarde in de spotlight zetten. Het varken. Spek, paté, spareribs, worst! Man wat een heerlijk dier. Hoe fijn is het dan als je een adres weet waar je het top vlees van vrije varkens kunt kopen?

De Elshorst is zo’n adres! Ben Bruurs en zijn team verzorgen hier weidevarkens. En dat is echt een feest om te zien. Rollen in het zand en relaxen onder een boom... Wat een leven hebben deze varkens! Wanneer ik in de wei sta krijg ik spontaan zin om er eentje op de barbecue te leggen.


Naast varkenfan is Ben ook een slimme ondernemer. Alleen varkens fokken op de gangbare wijze is niet aan hem besteed. Naast dienst doen als heerlijk vlees worden de dieren zelfs ingezet als onkruidwieder of knuffeldier. In plaats van schaalvergroting en lage marges kiest Ben voor een nieuw verdienmodel. Anders durven denken en daarmee je bedrijf vooruit helpen; een vakman dus. Zoals de meeste Bourgondiërs koop ik graag bij vakmannen! Het is dan ook ideaal dat je op elshorstpuur.nl je eigen weidevarken vleespakket zo kunt bestellen.

Nu denk je misschien ja maar ik woon midden in de stad, ik heb geen auto of je hebt geen idee wat je met dat vlees moet doen. En daar komt deel twee van mijn verhaal van pas! Namelijk vakmannen die weten hoe je mooie dingen kunt maken van dit goede varkensvlees. Brandt & Levie. Met een worst abonnement ligt voor €45,00 per twee maanden je hele koelkast vol met topproducten van o.a. Ben zijn varkens!Foto's: Brandt & Levie

Hier krijg je toch honger van? Geen excuus meer dus om te kiezen voor het standaard varkensvlees in de supermarkt. Check voor je volgende barbecue www.elshorstpuur.nl of brandtenlevie.nl.


Contact

Lynn Witlox

Oranje Nassaulaan 19c 's-Hertogenbosch

lynnwitlox@gmail.com

0633180152